NIEUWS EN INFORMATIE

Cycle4Girls – Selma Schram

Fysiotherapie De Aker steunt Selma Schram

foto selma schram

Selma vertrekt morgen naar Vietnam en doet daar mee aan: Cycle for Plan Vietnam – The Hill Tribe Edition 2016

Cycle4Girls: een avontuurlijke fietstocht in Noord-Vietnam voor een betere toekomst voor meisjes daar. Selma daagt zichzelf uit en fietst ruim 300 kilometer met Cycle4Girls door adembenemende landschappen. Deze 11-daagse reis voert Selma diep in het noordwesten van Vietnam langs karakteristieke boomgaarden en theeplantages, dramatische karstkliffen en terrasvormige rijstvelden omlijst door grillige bergen. Selma fiets mee door het onontdekte Vietnam en verandert samen met Plan de levens van vele kansarme meisjes in Vietnam.

Elke deelnemer zamelt minimaal €3.000,- in voor projecten van Plan, die op een betere toekomst voor meisjes zijn gericht.

Fysiotherapie De Aker vindt dit een heel goed initiatief en heeft Selma met een bijdrage gesponsord. Pieter van den Berg helpt Selma bij de (fysieke) voorbereiding op deze uitdagende en fysiek loodzware reis door Vietnam.

Selma krijgt tijdens haar reis ook de kans om het werk van Plan Nederland uit eerste hand te zien. Zo zal Selma ook enkele projecten van Plan bezoeken waarbij ze de resultaten van haar eigen fondsenwerving kan zien. Tot slot zal Selma het meisje dat zij sponsort ontmoeten en ook haar familie en dorpsgenoten.

Fysiotherapie De Aker wenst Selma heel veel succes tijdens deze bijzondere reis die wij op de voet zullen volgen.

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl