WELKOM BIJ FYSIOTHERAPIE DE AKER

Heeft u last van uw nek, rug, heupklachten, hoofdpijn, dikke enkels, of andere onverklaarbare lichamelijke klachten? Of heeft u last van stress en kunt u zich moeilijk ontspannen?

De eerste keer dat u bij ons komt, bespreken we uw klachten en bepalen we samen welke therapie of behandelmethode het beste bij u en uw klacht past. De fysiotherapeut houdt zich bezig met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens. Simpeler gezegd: de fysiotherapeut behandelt klachten aan spieren, pezen, banden of gewrichten, maar ook problemen die te maken hebben met stress, de ademhaling of de bloedsomloop.

Behandeling zonder verwijzing arts

Heeft u klachten? Dan kunt u direct bij ons terecht, zonder verwijzing van een arts. U kunt afspraak maken door te bellen met 020 - 3670135 of via het contact formulier. Op deze website vindt u uitleg over de verschillende specialismen en een overzicht van de kosten van de behandelingen. De eerste vestiging van Fysiotherapie De Aker vindt u in de wijk Osdorp De Aker. Inmiddels werken we vanuit verschillende locaties in Amsterdam Nieuw-West en Badhoevedorp.

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Fysiotherapie SMC Ookmeer

Dokter Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Sloterweg 303a
1171 VC Badhoevedorp
020 – 367 01 35
Info@fysiotherapiedeaker.nl