NIEUWS EN INFORMATIE

Even voorstellen: Timothy Pawironadi

Nieuwe fysiotherapeut bij Fysiotherapie De Aker: Timothy Pawironadi

Hallo, ik ben Timothy Pawironadi en sinds januari 2019 in dienst als Oefentherapeut Mensendieck bij fysiotherapie de Aker. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heb er echt zin in om aan de slag te gaan.
Op de praktijk werk ik veel met ouderen in de geriatrie en met kinderen in het Fit4Kids programma.

Als Oefentherapeut behandel ik houding en bewegingsgerelateerde klachten met gebruik van functionele oefeningen, in combinatie met het doorlopen van een motorisch gedragsveranderingsproces.

Tijdens de behandeling kijk ik naar uw lichaam als geheel. Daarbij kijk ik naar wat u in uw dagelijks leven doet en welke handelingen tot problemen/klachten leiden. In onderlinge afstemming ontwikkel ik een oefen-/ interventieprogramma op maat.
Samen werken we aan het behalen van uw behandeldoel. Heeft u geen klachten, maar behoefte in beweegadvies? Dan kunt u ook bij mij terecht, want voorkomen is beter dan genezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Fysiotherapie SMC Ookmeer

Dokter Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Sloterweg 303a
1171 VC Badhoevedorp
020 – 367 01 35
Info@fysiotherapiedeaker.nl