Ruben Heikoop

Mijn naam is Ruben Heikoop en ik ben sinds september 2019 werkzaam bij Fysiotherapie de Aker. In 2006 ben ik afgestudeerd bij Thim van der Laan.

Mijn werkzame leven ben ik begonnen als hoteltechnicus in een 5 sterren hotel en andere technische diensten. Daarna heb ik bij Artsen zonder Grenzen gewerkt en ben ik erachter gekomen dat ik iets met mensen wilde gaan doen en wel als fysiotherapeut.

Tijdens mijn studie in de verpleging heb  ik gewerkt op de afdeling chirurgie in het OLVG en later in het RCA op hersenschade.
Later heb ik als fysiotherapeut met hersenschadepatiënten in Heliomare gewerkt.

Ik heb manuele therapie aan de SOMT gedaan. Daarnaast heb ik Mullighan, Orthopedische revalidatie en diverse andere cursussen gevolgd. Ik ben dus dus breed georiënteerd.

Door van jongs af aan veel te sporten (o.a.bergsporten/bergklimmen, wintersporten/schaatles geven, skeeleren, hardlopen) ben ik goed thuis in trainen en in het begeleiden van revalidatie na sportblessures.
Door mijn brede achtergrond kunt u ook met een breed scala aan klachten bij mij terecht, maar gezond leven kan veel klachten voorkomen!

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Fysiotherapie SMC Ookmeer

Dokter Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Sloterweg 303a
1171 VC Badhoevedorp
020 – 367 01 35
Info@fysiotherapiedeaker.nl