ORTHOPEDISCHE MANUELE THERAPIE

ORTHOPEDISCHE MANUELE THERAPIE

Binnen de Orthopedische Manuele Therapie maakt de therapeut gebruik van technieken uit zowel de Giropractie, Osteopatie, Manuele geneeskunde als ook Orthopedische Manuele Therapie. Heeft u last van pijn tijdens het bewegen, loopt u minder soepel dan voorheen, heeft u sinds een tijdje onverklaarbare hoofdpijnen? Dan kan deze therapie voor u uitkomst bieden.

Tijdens een behandeling Manuele Therapie maakt onze therapeut Pieter van den Berg gebruik van druk, trek en de ademhaling van de cliënt om het gewricht, waar de blokkade zich bevindt, weer op gang te brengen of te mobiliseren. Dit maakt de gewrichten soepeler. De pijnklachten verminderen vaak direct en de bewegelijkheid van het gewricht wordt vergroot. Hierdoor kunt u makkelijker bewegen zonder pijn.

De manueel therapeut behandelt bij klachten voornamelijk de gewrichten van onder andere de nek, wervelkolom en de schouder, heup. Met name bij klachten die na een ongeval optreden is deze therapie zeer effectief. Meer informatie over de Orthopedische Manuele Therapie kunt u vinden op de website van de NAOMT, www.naomt.nl.

 

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Fysiotherapie SMC Ookmeer

Dokter Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl