SAMENWERKING, VERBANDEN & LINKS

Fysiotherapie de Aker heeft met diverse partijen samenwerkingsverbanden gesloten zodat wij u als de patiënt de best mogelijke zorg kunnen aanbieden.

RUGPIJN NETWERK

Fysiotherapie de Aker heeft met diverse partijen samenwerkingsverbanden gesloten zodat wij u als de patiënt de best mogelijke zorg kunnen aanbieden. Fysiotherapie De Aker is vertegenwoordigd in het Rugpijn netwerk Amsterdam.

Het rugpijn netwerk is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde fysiotherapeuten, medisch specialisten en huisartsen in en rond Amsterdam.
 Samen bieden zij optimale kwaliteit van zorg voor uw rug- en nekklachten. Het gaat om rugzorg met en zonder operatie.  Lees het bericht over hoe OLVG en fysiotherapeuten krachten bundelen tegen rugpijn.

SCHOUDER NETWERKEN NEDERLAND

Fysiotherapie de Aker heeft met diverse partijen samenwerkingsverbanden gesloten zodat wij u als de patiënt de best mogelijke zorg kunnen aanbieden. Fysiotherapie De Aker is vertegenwoordigd in het Schouder netwerk.

Het schouder netwerk is opgezet om zo goed en efficiënt mogelijk mensen met schouderklachten te kunnen helpen. Er zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten, artsen en anderen in dit netwerk betrokken. Zie de website van het schoudernetwerk voor meer informatie.

Heeft u schouderklachten? Laat ons dit weten bij het aanmelden!

www.schoudernetwerk.nl

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl