SAMENWERKING, VERBANDEN & LINKS

Fysiotherapie de Aker heeft met diverse partijen samenwerkingsverbanden gesloten zodat wij u als de patiënt de best mogelijke zorg kunnen aanbieden.

RUGPIJN NETWERK

Fysiotherapie de Aker heeft met diverse partijen samenwerkingsverbanden gesloten zodat wij u als de patiënt de best mogelijke zorg kunnen aanbieden. Fysiotherapie De Aker is vertegenwoordigd in het Rugpijn netwerk Amsterdam.

Het rugpijn netwerk is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde fysiotherapeuten, medisch specialisten en huisartsen in en rond Amsterdam.
 Samen bieden zij optimale kwaliteit van zorg voor uw rug- en nekklachten. Het gaat om rugzorg met en zonder operatie.  Lees het bericht over hoe OLVG en fysiotherapeuten krachten bundelen tegen rugpijn.

CLAUDICATIONET

Bent u op zoek naar looptherapie onder begeleiding? Fysiotherapie De Aker is aangesloten bij het Claudicatio Netwerk en biedt u de beste begeleiding op het gebied van looptherapie onder toezicht.

www.claudicationet.nl

SCHOUDER NETWERKEN NEDERLAND

Fysiotherapie de Aker heeft met diverse partijen samenwerkingsverbanden gesloten zodat wij u als de patiënt de best mogelijke zorg kunnen aanbieden. Fysiotherapie De Aker is vertegenwoordigd in het Schouder netwerk.

Het schouder netwerk is opgezet om zo goed en efficiënt mogelijk mensen met schouderklachten te kunnen helpen. Er zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten, artsen en anderen in dit netwerk betrokken. Zie de website van het schoudernetwerk voor meer informatie.

Heeft u schouderklachten? Laat ons dit weten bij het aanmelden!

www.schoudernetwerk.nl

NETWERK TRAUMAREVALIDATIE VU-MC

Sportcentrum OOKMEER

Fysiotherapie de Aker werkt al jaren lang succesvol samen met het Sportcentrum Ookmeer. Zo zijn onze therapeuten regelmatig op deze locatie te vinden. Wilt u hier een afspraak maken? Laat het weten als u contact opneemt.
www.sportcentrumookmeer.nl/

Jelle van den Berg stichting

http://jellevandenbergstichting.nl/

De Jelle van den Berg stichting stelt kwetsbare kinderen in staat om kennis te maken met snowsports. We richten ons op kinderen
die baat hebben bij groepsgewijs skiën of snowboarden, maar net iets extra’s nodig hebben om ermee te beginnen. We werken
samen met Ski- en Snowboardclub De Schans in Uden en andere organisaties op het gebied van jeugdsport in de regio Brabant.

VOETBAL VERRENIGING DCG

Fysiotherapie de Aker werkt al jaren samen met voetbal vereniging DCG. Zo komt 1 van onze therapeuten regelmatig langs op de club om trainingen te observeren en te helpen blessures te voorkomen.

www.rksv-dcg.nl

GOLFCLUB OOKMEER AMSTERDAM

Gym- en Turnvereniging de Badhoeve

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Fysiotherapie SMC Ookmeer

Dokter Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl