PRIJSLIJST EN VERGOEDINGEN

Let op! Elk jaar vanaf november kunt u overstappen van zorgverzekeraar. Past de dekking van uw huidige zorgverzekering nog bij u?
Door over te stappen kiest u voor een dekking die precies bij uw wensen past.

Voor 2024  hebben wij  weer een overeenkomst gesloten met vrijwel alle Zorgverzekeraars. Kleine Online verzekeraars kunnen een uitzondering vormen.

Wanneer u overstapt van zorgverzekering tussen 12 november en 31 december wordt u huidige zorgpolis automatisch voor u opgezegd. Hiervoor hoeft u zelf niets meer te doen. Dit wordt de overstapservice genoemd waaraan alle zorgverzekeraars in Nederland meewerken. Als u voor 1 januari uw zorgverzekering handmatig opzegt, dan hebt u nog tot en met 31 januari om een nieuwe polis uit te kiezen.

Hoe het allemaal werkt en welke stappen u moet nemen, kunt u lezen op zorgvergelijker.nl 

PRIJSLIJST 2024

Behandeling fysiotherapie€ 45,00
Behandeling Manuele therapie€ 65,00
Eenmalig onderzoek€ 95,00
Intake na verwijzing€ 58,00
Sreening, intake, onderzoek€ 58,00
Toeslag voor aan huis behandeling€ 27,50
Instructie / overleg ouders patiënt€ 60,50
Niet nagekomen afspraak€ 35,50
Eenvoudige rapportage€ 100,00
Uitgebreide rapportage€ 125,00
DFT toeslag/buitenwerktijd€ 27,50
Fysiotherapie De Aker werkt volgens de wet WGBO: www.informatielangdurigezorg.nl/wgbo

Vergoedingen fysiotherapie

Of de behandelingen helemaal, deels of tot een bepaald maximum per jaar worden vergoed door uw ziektekostenverzekeraar, is afhankelijk van uw zorgverzekering. In de meeste gevallen geldt dat u aanvullend verzekerd dient te zijn om voor vergoeding in aanmerking te komen. Per verzekeraar verschillen de vergoedingen.

Controleren verzekering is eigen verantwoordelijkheid

Controleer altijd uw polis om te kijken of u verzekerd bent voor fysiotherapie. In het geval dat u niet aanvullend verzekerd bent, zijn de kosten voor uw eigen rekening. Wij hanteren de landelijk geldende tarieven. Neem contact op met uw zorgverzekeraar. Controleer waarvoor u bent verzekerd en tot welk bedrag u vergoed krijgt. Het is niet de verantwoordelijkheid van uw fysiotherapeut om dat bij te houden of na te gaan bij uw zorgverzekeraar.

Op tijd afmelden

Laat op tijd weten als u niet op uw afspraak kunt komen. In geval van verhindering wordt u verwacht 24 uur van te voren bericht te geven. Doet u dit niet, dan brengen wij de tijd in rekening.

Directe toegankelijkheid Fysio- en Oefentherapie

Sinds 1 januari 2006 is er voor zowel fysio- als oefentherapie directe toegankelijkheid. U hoeft dus niet meer eerst langs de huisarts om een afspraak te maken bij uw fysiotherapeut. U kunt direct met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak. Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.

Chronische aandoeningen

Heeft u klachten ten gevolge van een aandoening die voorkomt op de zogenaamde “landelijke lijst chronische aandoeningen” dan gelden hiervoor andere regels. Check altijd bij uw zorgverzekeraar wat bij u van toepassing is.

Vergoedingen 2021 door verzekeraars

De vergoedingen voor fysiotherapie in 2021 zijn bekend gemaakt door alle zorgverzekeraars. Op Zorgwijzer.nl en zorgvergoeding.com kunt u deze informatie lezen in een mooi overzicht.

Onbeperkte vergoeding voor fysiotherapie?

Het afsluiten van een zorgverzekering met een onbeperkt aantal fysiotherapie vergoedingen is sinds 2019 steeds moeilijker. Dat komt omdat er nog maar weinig verzekeraars zijn die een dergelijk hoge dekking aanbieden. Bekijk hier welke vergoeding verzekeraars voor fysiotherapie bieden.

U KUNT ONS BELLEN TUSSEN 8.00-12.30 EN 13.00-19.00 UUR OP NUMMER 020-367 01 35 OF U KUNT LANGSKOMEN AAN DE BALIE.

Ons adres is:

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020-367 01 35
(Amsterdam – Osdorp – Nieuw- west)

Klik hier voor een routebeschrijving.

Openbaar vervoer
U kunt ons gemakkelijk bereiken met tram 1 (richting De Aker), 
u kunt uitstappen bij halte Ecuplein.
Voor de deur kunt u uw auto gratis parkeren.

In geval van verhindering wordt u verwacht 24 uur van te voren bericht te geven, omdat de tijd anders in rekening gebracht zal worden.
Wij werken volgens de wet WGBO.

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl