FIT4KIDS AMSTERDAM

FIT4KIDS AMSTERDAM

Uw kind leren om goed en gezond te bewegen en te leven.

Is uw kind snel moe bij inspanning? En heeft het moeite om leeftijdsgenoten bij te houden met bewegen en met leren? Bij Fit4Kids Amsterdam speelt en sport uw kind onder begeleiding van een fysiotherapeut. Uw kind leert om goed en gezond te bewegen en te leven door samen met andere kinderen te spelen, trainen en sporten. Het uiteindelijke doel is dat uw kind (weer) plezier krijgt in goed bewegen. Is uw kind tussen de 3 en 16 jaar oud? Lees dan verder!

Samen met andere kinderen

Goed bewegen is te leren, door veel te oefenen. Niet alleen, maar samen met andere kinderen. Onze fysiotherapeuten geven de trainingen ook samen. Een meester en een juf zorgen dat de kinderen met meer zelfvertrouwen leren bewegen. Oefeningen voor een beter evenwicht en oefeningen voor een beter uithoudingsvermogen.

Samen met de ouders

Uw kind gaat 2 keer per week op vaste tijden en dagen sporten met de fysiotherapeut. Door de oefeningen, die uw kind daar doet, krijgt het een betere conditie en leert het goed bewegen. Samen met u bekijken we wat u zelf kunt doen om uw kind fitter te maken. Door het kiezen van een sport of door samen te bedenken hoe uw kind ook thuis in beweging blijft.

Gezonde voeding

Naast goed bewegen is gezond eten net zo  belangrijk om je fit en gezond te voelen. Wij brengen u in contact met een diëtist die u en uw kind uitlegt welk voedsel goed is voor het lichaam en hoeveel voeding kinderen van verschillende leeftijden nodig hebben. Fit4Kids is partner in de Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht (AAGG).

Een fitter kind is een vrolijker kind

Na een paar maanden training voelt uw kind zich al een stuk fitter. Uw kind heeft meer vertrouwen in wat het kan en de kracht van het eigen lichaam. Het heeft ook geleerd om samen met andere kinderen te spelen en sporten. Uw kind is klaar om te gaan sporten bij een sportvereniging in de buurt. Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.fit4kidsamsterdam.nl en meld uw kind vandaag nog aan!

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Fysiotherapie SMC Ookmeer

Dokter Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl