NIEUWS EN INFORMATIE

Nieuwe stagiair bij Fysiotherapie de Aker

Hallo Allemaal,

Ik ben Daryl Balio en ik volg de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar en moet alleen nog mijn afstudeerstage lopen. Ik ben blij om te zeggen dat ik aankomend halfjaar stage mag lopen bij Fysiotherapie de Aker onder begeleiding van Gale Zwart. Ik ben elke donderdag aanwezig op de praktijk.

Even heel kort over mezelf dan! Ik ben een jongen van 22 jaar, geboren en getogen in Amsterdam met een Filipijns achtergrond. Ik hou van bewegen, vandaar dat ik ook deze opleiding volg. In mijn vrije tijd speel ik vooral gitaar en doe ik ook aan fotografie.

Ik kijk ernaar uit om het komend halfjaar mijn afstudeerstage te lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Fysiotherapie SMC Ookmeer

Dokter Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl

Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Sloterweg 303a
1171 VC Badhoevedorp
020 – 367 01 35
Info@fysiotherapiedeaker.nl