FYSIOTHERAPIE DE AKER

 

Rugklachten, nek of schouderpijn in tijden van corona? Wij kunnen u helpen! Lees hier verder.

Lees hier ons beleid en maatregelen in verband met het corona virus

Zoekt u een fysiotherapiepraktijk in Amsterdam of Badhoevedorp? En zoekt u dichtbij huis een fysiotherapiepraktijk die meer biedt dan andere praktijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij beschikken over diverse locaties in Amsterdam Geuzeveld, Amsterdam Osdorp de Aker en Badhoevedorp. Dus, waarschijnlijk ook dicht bij u in de buurt.
Onze fysiotherapeuten zijn onder andere gespecialiseerd in het verhelpen van uw hoofdpijn, nek, schouder, rug, arm en/of been klachten.

Bent u verwezen door uw huisarts of behandelend specialist? Of bent u benieuwd wat wij voor uw revalidatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons secretariaat.
Wij kunnen u direct plaatsen bij de gespecialiseerde fysiotherapeut, sporttherapeut, kindertherapeut of manueel therapeut. Ook zonder verwijzing van uw arts kunt u bij ons direct terecht voor een behandeling.

Samenwerking met sportverenigingen

Op onze moderne training- en topsportlocaties kunnen wij u de beste begeleiding bieden op het gebied van reguliere, trauma of sportrevalidatie. Bovendien werken wij samen met diverse sportverenigingen en topsporters, zoals gymnasten en voetballers. Met name op onze topsportlocatie in Sportcentrum Ookmeer.

Aangesloten bij relevante zorgnetwerken

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Aker zijn aangesloten bij de meest relevante zorgnetwerken in Nederland.
Zo zijn wij aangesloten bij het overkoepelende netwerk voor erkende schouder specialisten in Nederland. Ook maken wij deel uit van het landelijke Rugpijn netwerk. Hierdoor staan wij in direct contact met de specialisten die werkzaam zijn in het OLVG en de Jan van Gooijen kliniek.

Gezond gewicht voor kinderen

Op het gebied van de zorg voor kinderen maken wij deel uit van het netwerk voor de Amsterdamse Aanpak gezond gewicht. Onze Amsterdamse Kinderfysiotherapeut Thijs Seemann begeleidt kinderen met het 'Fit4kidsAmsterdam' programma. Een programma dat door ons is ontwikkeld. Lees hier meer.

Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl