NIEUWS EN INFORMATIE

De fysiotherapeut: een beroep in beweging!

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut? Onze fysiotherapeuten zijn door regelmatige na- en bijscholing en door vakinhoudelijk overleg en clinics in staat om topkwaliteit te leveren!

Bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk die meer biedt dan een reguliere praktijk? Die een stapje verder denkt en gaat? Dan bent u bij Fysiotherapie De Aker aan het juiste adres. Fysiotherapie De Aker heeft de Plus-audit behaald en biedt haar patiënten zorg binnen een vertrouwde en professionele omgeving.

U kunt bij ons terecht als u klachten heeft aan het bewegingsapparaat. Daaronder verstaan we klachten aan spieren, pezen, banden of gewrichten, maar ook bijvoorbeeld neurogene klachten en problemen met de bloeds­omloop of ademhaling. Tegenwoordig kunt u zelf besluiten om naar de fysiotherapeut te gaan, zonder dat u eerst naar de ­huisarts hoeft.

EHBO – Handige weetjes!

Onze praktijkeigenaar Pieter van den Berg laat in de video een drukverband aanbrengen zien hoe je een verzwikte enkel verbindt? Hij beantwoordt de meest voorkomende vragen en vertelt u wat u het beste kan doen in het geval van een verzwikte enkel.

Ee


Fysiotherapie
de Aker

Eurokade 38
1060 RZ Amsterdam
020 – 367 01 35
info@fysiotherapiedeaker.nl